Select Page

TREBALLS


XXVII Trobada d’Escoles en Valencià Safor-Valldigna

Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa

Disseny d’una imatge gràfica aplicable al merchandasing de la Trobada d’Escoles en Valencià a la Safor-Valldigna celebrada a l’Alqueria de la Comtessa, i que funcionara com a cartell per a la difusió de la mateixa.

Basat en el lema de les Trobades 2015 “L’escola que volem”, i simulant com dues persones la construeixen en base als valors que defensa Escola Valenciana.

VII Cursa d’Estiu “Corre de nit” a la Platja de Bellreguard

Club Córrer a Gust Bellreguard

Disseny del cartell per a la VII cursa d’estiu, protagonitzat més enllà dels corredors, per la Font de la Roda, el punt més característic i reconegut de la Platja de Bellreguard.

IV Escoleta Esportiva

Grup Nou Esport

Disseny del cartell informatiu de la IV Escoleta Esportiva organitzada pel Grup Nou Esport, el Club de Bàsquet Bellreguard i La Xapa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellreguard.

Busca informar de la varietat d’activitats que es realitzen en l’escoleta esportiva, així com proporcionar totes les dades necessàries per a la inscripció a la mateixa, mantenint un estil colorista i divertit.

Torneo Elegance Padel

Punt de Pàdel

Cartell de divulgació del Torneig Elegance Pàdel del Banco Mediolanum al Punt de Pàdel Bellreguard.

Es sol·licitava un cartell colorit però amb un cert toc de distinció que anara bé amb els valors d’una entitat bancària.

Torneig de Pàdel Estrella Galicia

Punt de Pàdel

Hereta la base de la raqueta de pàdel utilitzada en altres cartells dissenyats per al mateix client i la camufla aquesta vegada en una cervesa fresca per a recolzar la imatge del patrocinador.

Torneig de Pàdel Festes 2015

Ajuntament de Bellreguard + Punt de Pàdel

Cartell de divulgació del Torneig de Pàdel de les Festes de Bellreguard 2015.

En aquesta ocasió disfressa la raqueta de pàdel amb pedaços que recorden als dels Pedacets i les ulleres pròpies del Tio de la Porra (personatges típics que marquen l’inici de les festes de Bellreguard).

Identitat Carmeles 2016

Comissió de festeres del Carme de Piles 2016

Imatge identificadora per a les Carmeles 2016 de Piles, que vist de forma divertida la “C” amb una peineta que recorda a la que visten les festeres del Carme el dia de la seua festa.

La imatge s’utilitza en les diverses festes i activitats que organitza aquesta comissió de festeres al llarg de l’any tant en cartelleria com
en camisetes.

Coberta TFG

Joan Palomares

Disseny de la coberta (frontal-lateral-trasera) del Treball Fi de Grau “De la immortalitat del món bacala la nova faranduleria al País Valencià”, una investigació sociològica de conducta, agrupament i tendència dels joves, basada en l’oci nocturn.

Vals ACOBELL

Associació de Comerciants de Bellreguard

Disseny de vals en cartró de diverses quantitats que l’Associació de Comerciants de Bellreguard repartia en diversos concursos organitzats per l’Ajuntament de Bellreguard.

Es realitza el disseny basat en targetes contactless, amb la part posterior dedicada a anomenar els comerços que formen part de l’Associació i on poden gastar els diners els premiats.

Busca transmetre la modernitat i vanguardia dels comerços locals bellreguardins, fent vore que la gran majoria disposen i saben el que és la tecnologia contactless.

20 ANYS

Llibreria Papereria Parpalló

Creació d’una marca per a l’aniversari de la Llibreria Papereria Parpalló i adaptació de la mateixa a diverses aplicacions com cartelleria, invitacions personalitzades i imatge en xarxes socials (facebook, twitter i google+)

Eixir del mentidero

Treball Fi de Grau

Eixir del mentidero és un projecte personal realitzat com a Treball Fi de Grau en col·laboració amb una polítologa, i que té com a finalitat desmuntar algunes falses creencies relacionades en la política a nivell europeu.

El treball final comprenia la creació d’infografies en suport de fitxes de cartró prensat amb una cara destinada al “bulo” i la informació escrita i l’altra per a les infografies; la ideació del format de comercialització de les fitxes; el disseny de material promocional com cartell, xapes, etc; el disseny d’una plataforma online de venta i aportació d’informació per a futures fitxes; i l’adaptació de les fitxes a imatges destinades a difusió per xarxes socials.

El treball es realitza en els colors blau i groc oficials de la identitat de la Unió Europea, junt al negre.

Logo Acord

Acord Mediación

Creació de la identitat visual corporativa d’Acord Mediación, una empresa de mediació de conflictes interpersonals i laborals que té com a factor clau l’aplicació del coaching al procés de mediació. Amb això Acord Mediación busca apropar a cadascun dels actors del procés al punt d’acord entre les parts, fent-los evolucionar per finalment deixar-los volar lliurement.